* in samenwerking met
Cultuurbuur
Agenda theatervoorstellingen

Theatervoorstelling
zondag 7 april 2019
3.. 2.. 1.. Showtime
Jeugdmusicalkoor Applaus o.l.v. Nicole Bouw
Reserveren
Aanvang: 14:00u | Zaal open: 13:30u | Toegang: € 7,50
De zenuwen gieren door je keel. Het doek gaat open en de spotlight aan. Er is geen weg meer terug, want 3.. 2.. 1.. het is Showtime!
 
Tijdens de nieuwste productie van Jeugdmusicalkoor Applaus, bekend van voorstellingen als De Kleine Prinses en Narnia, krijgt het publiek een kijkje in alle spanningen achter de schermen en successen in de spotlights. De zangers en zangeressen weten als geen ander dat een voorstelling HET moment is na maandenlang repeteren.
 
De muziek start, het publiek zit klaar en de spanning loopt op: want wat als jij een foutje maakt en iemand dat filmt? En misschien zelfs op YouTube zet? Wie durft het podium nog te betreden? Er is genoeg te beleven in deze muzikale familieshow met een lach en een traan, vol bekende musicalliedjes opgevoerd door jonge podiumtijgers!


Theatervoorstelling
zondag 14 april 2019
Tip Jar
Liedjes over de liefde en het leven, Americana met invloeden uit pop en jazz
Reserveren
Aanvang: 14:00u | Zaal open: 13:30u | Toegang: € 7,50
Tip Jar maakt aanstekelijke liedjes aan de hippie-kant van country. Het warme seventies countryfolkgeluid doet vermoeden dat Amerika een belangrijke inspiratiebron is. Kenmerkend zijn de warme grooves en driestemmige zang. Tip Jar voelt zich hoorbaar thuis in een van de bakermatten van de Amerikaanse rootsmuziek.

Bart de Win: toetsen, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Harry Hendriks, gitaar, banjo, ukelele, zang

Theatervoorstelling
zaterdag 27 april 2019
Vijf minuten voor aanvang…
Solomusical van en door Inez Timmer
Reserveren
Aanvang: 20:00u | Zaal open: 19:30u | Toegang: € 7,50
'Vijf minuten voor aanvang…' is een blijmoedige rollercoaster, die het publiek meezuigt in de mallemolen van het leven van musicalartieste Inez Timmer. Bekende musicalhits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, humor, hemelhoge pieken en diepbedroefde dalen. Een leven vol tegenstellingen, samengebracht in de solomusical 'Vijf minuten voor aanvang!’.
 
Onrust achter de coulissen, lichte paniek in de kleedkamer. De artiesten worden omgeroepen, de licht- en geluidsmensen staan paraat. Er heerst een gespannen bedrijvigheid die het publiek ontgaat.
Vijf minuten voor aanvang van de voorstelling is het vaak een georganiseerde chaos in het hoofd van een artiest. 'Waar slaap ik straks in München .... Oh, de gynaecoloog moet ik nog terugbellen, maar wat is opvlieger in het Duits? Wat doet die rimpel daar opeens? Waar kan ik vanavond een borrel halen? Huh, welke idioot heeft die tekst nu veranderd??’ En dan is het tijd om te stralen. Altijd. Geen excuus.
In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musicalartieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Inez vertelt over het buitengewone leven achter de schermen en over bewonderd worden door duizenden mensen. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen.